Arigato’s Chef at Home

Een privé chef die in úw keuken een diner komt bereiden. Wanneer u uzelf en uw gasten een exclusieve beleving wilt geven, biedt Arigato Eindhoven een volledige service bij u in huis. Onze chef komt als privé chef bij u thuis een exclusief diner bereiden.

Alles volledig naar uw eigen smaak en wensen.


Bij Arigato bieden wij de mogelijkheid om onze chef bij u thuis te laten komen. Net als bij catering kunt u de gerechten volledig naar uw eigen voorkeur afstemmen. U kunt natuurlijk ook alles aan ons overlaten, en de professionals van Arigato laten zorgen voor een diner bij u thuis van hoogstaand niveau.

Wanneer u geïnteresseerd bent, gaan wij graag met u in gesprek. Dit is belangrijk om een goed beeld te krijgen van wat precies uw wensen zijn.

Wilt u bijvoorbeeld onze privé chef met personeel laten komen? Of alleen onze chef en regelt u zelf de rest? Dit, en nog vele andere mogelijkheden willen wij graag met u bespreken. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat alles volledig naar wens is, en uw bijzondere gelegenheid vlekkeloos en volledig verzorgd verloopt. Chef@Home is een zeer geschikt concept wanneer u op zoek bent naar exclusiviteit.

Haal de pure klasse, en ambiance van Arigato naar u thuis.


In uw eigen keuken zal onze professionele privé chef zijn culinaire hoogstandjes in het bijzijn van u en uw gezelschap bereiden.

Bij Arigato’s Chef@Home kunt u dezelfde service verwachten als in ons restaurant. Ons personeel legt u en uw gezelschap volledig de watten bij u thuis, zo uitgebreid en compleet als u zelf wil.

Er is meer mogelijk dan u denkt. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken met u mee. Neem eens contact op voor meer informatie.

Reserveren of contact opnemen