Diner

Laat uzelf aangenaam verrassen door de experience die wij bij Arigato Eindhoven voor u neer zetten. Ons personeel legt u bij elk diner volledig in de watten. Dit in combinatie met de sfeer die Arigato Eindhoven zo uniek maakt, zorgt voor een Oosters diner van de hoogste kwaliteit.

Dineren bij Arigato Eindhoven


Op zoek naar een bijzondere plek voor een diner in Eindhoven? Bij Arigato Eindhoven kunt u zich te goed doen aan een grote diversiteit van gerechten uit de Oosterse keuken. Gerechten die met grote zorg voor u samengesteld zijn en elke dag vers voor u bereid worden. Onze chef heeft de Oosterse keuken in zijn bloed, en dat kunt u proeven.

Asian Fusion Cuisine


De kaart van Arigato Eindhoven bestaat uit een mix van Oosterse specialiteiten. Onze chef weet de Oosterse smaken op een creatieve en eigentijdse manier te verwerken in de mooie gerechten die u op onze menukaart terug kunt vinden. Hij heeft de term “Asian Fusion Cuisine” tot een ware kunst weten te verheffen. Benieuwd naar onze menukaart? Bekijk hem hier alvast eens.

Ga mee op ontdekkingsreis langs verfijnde Oosterse smaken verwerkt in een Fusion van de mooiste gerechten.

Oosterse sferen


Bij binnenkomst waant u zich direct in exclusieve Oosterse sferen. Dit gevoel zet zich voort wanneer u plaats neemt aan tafel en de menukaart open slaat. De menukaart biedt een aangename kennismaking met een grote diversiteit aan smaken en stijlen uit de Oosterse keukens.

Heeft u vragen? Of wilt u reserveren? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Is er bijvoorbeeld spraak van allergieën? Meldt het ons, en wij houden er rekening mee.

Reserveren of contact opnemen