Borrels & Cocktails

Wanneer u de complete Arigato experience wilt ervaren, kunt u na het diner eens lekker blijven na borrelen. Na tafelen is iets wat onlosmakelijk met Arigato verbonden is. Bij Arigato weten wij dan ook precies hoe we het onze gasten ook tot in de late uurtjes geheel naar de zin kunnen maken.

Nagenieten


De sfeer en het karakter van Arigato, maken het restaurant een perfecte gelegenheid om heerlijk te kunnen loungen. Veel van onze gasten ervaren deze ambiance automatisch, en blijven graag nog heerlijk borrelen na het diner. Het Arigato team weet precies hoe ze u nog even lekker in de watten kunnen leggen om de ervaring compleet te maken.

Borrels


Bij loungen in een exclusieve sfeer horen natuurlijk de meest chique likeuren, wijnen en champagnes. Arigato is continu op zoek naar markante likeuren, wijnen en champagnes die u als gast een uitzonderlijk gevoel geven. Bij Arigato kunt u dus altijd iets bijzonders verwachten.

Cocktails op maat


Een lounge zonder cocktails is als een taart zonder kers, het voelt alsof er iets mist. Daarom besteed Arigato veel aandacht aan de beste cocktails op maat. Onze bartenders zijn zeer bedreven in het mixen van de lekkerste cocktails om uw avond compleet te maken. Vraag naar de cocktails van het huis en laat uzelf geheel naar eigen smaak verwennen.

Reserveren of contact opnemen